Dolar 34,2258
%0.08
Euro 37,9272
%0.26
Altın 2.926,830
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP Tuzla'nın 'Baş'ından flaş açıklamalar!

  • İstanbul Gündemi
  • 17.10.2022 - 11:58

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, göreve yeni başlaması nedeniyle ilçe genelindeki ziyaret ve buluşmalara devam ediyor. Başkan Baş, bu kapsamda Myla Cafe‘de düzenlenen programla yerel basın mensuplarıyla buluştu. Başkan Baş, kendilerine güvenlerinin tam olduğunu belirterek, Tuzla‘da hem partileri hem de Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan‘ın en yüksek oya ulaşacağına inandıklarını ifade etti. 

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat üyeleriyle beraber yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Seçimlere az zaman kaldığının altını çizen Baş, bu kapsamda kolları sıvayarak, çalışmalara başladıklarını ve bu çalışmalara tüm hızla devam ettiklerini dile getirdi.

'TUZLA‘DA BİZE KARŞI BÜYÜK SEVGİ VAR'

Tuzla‘da MHP‘nin ve Cumhur İttifakı‘nın oyunu arttırırmanın çalışmasını yaptıklarının altını çizen Baş, 'İttifakın adayı belli. İttifak paydaşlarıyla seçimi kazanma yolunda nasıl çalışmalar yapılması gerektiğini görüşüyoruz. Tuzla‘da bize karşı önemli bir teveccüh var. Bunu sandığa yansıtmanın yollarını arıyoruz. Bu işi severek yapıyoruz. Bu yüzden başaracağımıza inanıyorum. Seçimlerde partimizin ve sayın Cumhurbaşkanı‘nın oyunu nasıl arttırırız onun çalışmalarını yapıyoruz.' dedi.   

Başkan Baş, seçim startını verdiklerini vurgulayarak, 'Önümüzde yüzyılın seçimi var. Bunun startını verdik. Cumhurbaşkanı‘mızı sokakta ev ev, kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Onu anlatmak zor olmayacak. Çünkü ülkemiz için yaptıkları ortada. Anket şirketlerine hiçbir zaman inanmadık. Sokakta gezdiğimiz zaman gerçekleri görüyoruz. Cumhur İttifakı‘na sevgi ve güven var. İttifaka yapılan farklı algılar da var. Bu algıları dava arkadaşlarımızla kıracağız. Cumhurbaşkanı adayımız belli. Kararımız net. En yüksek oyu alacaktır ve seçilecektir. Bu kararlılık bizde var. Tuzla’da MHP ve ittifakın varlığını en üst noktaya taşıyacağız.' diye konuştu.  

'BELEDİYE BAŞKANINA GÜVENİMİZ SONSUZ'

MHP‘nin Tuzla Belediyesi‘nde grup odası olmamasına yönelik de bilgi veren Baş, şunları kaydetti:

'Sayın başkanla bunu öyle ayak üstü konuşmuştuk. ‘İhtiyacınız var mı?‘ diye sordu. ‘Ortak noktada buluşuruz‘ dedi. Olursa olur olmazsa olmaz. Çok da ısrar etmedik. Belediye Başkanımız‘a güveniyoruz. Başarılı işler yapıyor, daha da yapacağına inanıyoruz. Onlar da sahadalar. Olmaz dediğini hiç duymadım. Biz vatandaşımızın sorunlarını duyurmanın peşindeyiz. Mahallelerin sorunlarını tek tek mahalle sorumlularından dinleyeceğiz. Kime oy veriyor diye de düşünmeden bunu yapıyoruz. Sorunu, hastası var mı her kesimle görüşüyoruz. Hepsi bizim için aynı. Vatandaş, partimizi yanında görmek istiyor. İlçenin her köşesinde herkesle bağlantımız mutlaka var ve olmaya devam edecek.'  

Başkan Aslan Ali Baş şahsi olarak eleştirilmeyi çok sevdiğini, böylece eksik yönlerini görüp, kendini düzeltme imkanı bulduğunu da sözlerini ekledi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.