Dolar 34,2258
%0.08
Euro 37,9272
%0.26
Altın 2.926,830
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ Parti Sarıyer’de İbrahim Temur adaylığını açıkladı!

  • İstanbul Gündemi
  • 15.10.2022 - 18:23

İbrahim Temur’un İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklamasına; İBB Meclisi ve Sarıyer Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Taylan Yıldız, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

İlk aday İbrahim Temur oldu

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tüm il ve ilçe teşkilatlarında kongre yapılmasına ilişkin kararının ardından Sarıyer İlçe Başkanlığı da 20 Kasım’da kongre yapacak. Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı‘nın milletvekili aday adayı olması yönündeki düşüncesinden dolayı ilçe başkanlığına aday olmayacak. Kongre için ilk aday ise İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Temur oldu.

Başkan Adayı İbrahim Temur’un açıklamaları şu şekilde:

“İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlere ilan ediyorum”

“Kendisi burada olmayan ama duası, gönlü, emeği burada olan tüm partililerimize selamlarımı iletiyorum. Sözlerime başlamadan önce Bartın’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunuyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ü ve bu ülke için canlarını veren şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Onlar tarih seyretmedi, tarih yazdılar. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener ve tüm kurucularımıza, partimizin her ferdine, ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sunan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Partimizin kurulduğu günden bugüne ilçe başkanlığımızı yapan Cengiz Tamer’e, Taner Tayfur’a ve Mustafa Yazıcı’ya teşekkürü bir borç biliyorum. Bildiğiniz üzere partimizin yetkili kurulları bundan 10 gün önce tüm il ve ilçe teşkilatlarında kongre süreci başlatmıştır. Bu kararın gereği olarak Sarıyer İlçe Başkanlığımız da 20 Kasım’da kongre kararı almıştır. Alınan kararın hemen sonrasında kurucularımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız, mahalle teşkilatlarımız ve üyelerimizle yaptığım görüşmeler neticesinde arkadaşlarımın talebi, kendime olan güvenim ve teşkilatın her ferdine olan inancımla İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlere ilan ediyorum.”

“Nefsimle adaylık yarışının içinde değilim”

“Kişisel nefsimle adaylık yarışının içinde değilim. Bu adaylık sürecinde fikirlerimle, vizyonumla, hedeflerimle varım. İlke ve yöntemlerimle varım. En önemlisi ekibimle varım. Eğer delegeler takdir eder de arkadaşlarımla bu göreve gelirsek Sarıyer’in tüm dinamikleriyle ilişki içinde olan, STK,memleket dernekleriyle ve iş dünyasıyla sürekli temasta, muhtarlarla beraber çalışan, girilmedik esnaf, çalışma yapılmayan mahalle ve sokak bırakmayan, vatandaşla sürekli iletişimde olan ve her mahallede teşkilatlanmasını tamamlamış bir ilçe teşkilatı vaad ediyorum. Gençlerle beraber çalışan yepyeni bir ilçe teşkilatı istiyoruz. Büyüklerimizin deneyimleri ve destekleri ama olmazsa olmaz genç arkadaşlarımızın ve kadınlarımızın enerjisiyle standardı kendisi belirleyen, adeta kendisiyle yarışan, yorulmayan bir teşkilat oluşturacağız. Hiçbir üyemizi ve mahalle başkanımızı sorunlarıyla baş başa bırakmayacağız.”

“Bizim için en önemli hedef 2024 yerel seçimlerinde Sarıyer’de İYİ Parti iktidarıdır”

“2023 seçimlerini kazanmak ve ülkemizi mutlu bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Fakat şunu net olarak söylüyorum. Bizim için en önemli hedef 2024 yerel seçimlerinde Sarıyer’de İYİ Parti iktidarıdır. Tüm teşkilatımızın bu hedefe odaklanarak çalışmasını ve bu hedef doğrultusunda yürümesini istiyoruz. Sarıyer’de İYİ Parti iktidarı dışında hiçbir sonuç başarı kabul edilmeyecek.”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.