Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Onur Yeşil’den Abdullah Özdemir’e övgü dolu sözler! ‘Bağcılar için bir şans’

MHP’li Onur Yeşil’den Abdullah Özdemir’e övgü dolu sözler! ‘Bağcılar için bir şans’

Yerel basın temsilcilerini kahvaltı programında konuk eden Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yeşil, "Abdullah Özdemir Bağcılar için bir şans" şeklinde konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.02.2024 - 12:24
  • Güncelleme: 29.02.2024 - 14:27

Yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen ilk partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna söyleyen İlçe Başkanı Onur Yeşil, 31 Mart’a kadar ilçe genelinde her gün programlar düzenleyeceklerini ifade etti.

“O MAYANIN ÇOK DOĞRU OLDUĞUNU GÖRDÜM”

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e destek veren Başkan Onur Yeşil, “Abdullah Özdemir’i Bağcılar için bir şans olarak görüyorum. Güleryüzlü, efendi, insana dokunmayı bilen, vizyon sahibi, iletişim kabiliyeti olan, karakter yapısı güçlü biri olarak görüyorum. Eğer böyle düşünmesem farklı da anlatabilirdim. Cumhur İttifakı’nın adayı deyip ismini anarak da geçebilirdim. Her şeyden önce insanın mayası çok önemli. Allah bozmasın ben o mayanın çok doğru olduğunu gördüm. Belediye başkanımızın teşkilatımızda da önkabulu söz konusu.”

“HER GÜN FARKLI PROGRAMLARI OLACAK”

Seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan Yeşil, “Sahaya inen ilk siyasi parti biziz. İttifak paylaşımı da SKM’ler üzerinden gayet uyumlu devam ediyor. Mahallelerde ilk faz çalışmamızı tamamladık şimdi ikinci turu yapacağız. Meclis üyesi adaylarımızın her gün farklı programları olacak. İlçe teşkilatımızın ve şahsımın da katılacağı farklı programlar da düzenleyeceğiz. Tüm Bağcılar’a ulaşmak adına MHP olarak ilçe geneline yayılacağız. Altlarında Şahin model araçlarla Ferrari performansı bekleyip gaza basanlar ise patlıyor. Demlenmiş kafayla siyasi partilerin pazarlık oranlarının kana karışma hızıyla birlikte sahada yoklar. Biz Allah'ın izniyle hem Bağcılar'da hem de İBB seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın zaferine şahitlik edeceğiz. Bağcılar Abdullah Özdemir ile hizmet görmeye devam edecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de İmamoğlu  yüzünden girdiği Fetret Devri'nden Murat Kurum sayesinde kurtaracağız” dedi.

YAPILACAK ETKİNLİKLERİ ANLATTI

Ramazan ayı boyunca yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vere Yeşil, şunları söyledi: “Ramazan ayında özellikle gündüz vakitler yerine iftar ile sahur arasında daha fazla programlar düzenlemeyi düşünüyoruz. 22 mahallenin tamamında iftar programları vereceğiz. İftarları teşkilatımıza yönelik değil, hemşehri derneklerinde yapacağız. Dernek binasını üç hilalle kapladığımız derneklere sizlerle gönül sofrası kuruyoruz diyerek iftar programı yapacağız. Bir derneğin 200-300 kişilik yeri varsa orada biz teşkilat olarak sınırlı sayıda olalım geriye kalanların hepsi vatandaşlarımız olsun.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.