Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Ömer Faruk Yazıcı çok net konuştu! ‘Milli Görüşü temsil edenin kim olduğu çok nettir’

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, vefatının 13. yılında Erbakan’ı yad etti.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.02.2024 - 10:21

Milli Görüş hareketinin temsilcisi olarak Saadet Partisi’ni gösteren İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Kendi soyundan olup bugünlerde siyaseti menfaat pazarlığına dönüştürerek şaşkına dönmüşler” sözleriyle YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı eleştirdi.

“ERDEMLİ İNSANLARIN YOLU OLAN SAADET PARTİSİ YOLUDUR”

Konuşmasında isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YRP lideri Fatih Erbakan’ı eleştiren Yazıcı, “Bugünlerde ekranlarda bir takım yapay, suni, planlı ve sinsi polemikler oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. Buradan sesleniyorum! Kimse Saadet Partisi’nin temsil ettiği manayı zedeleme çabasına girişmesin. Erbakan Hocanın, Hocamızın izinin nerede olduğu, Milli Görüşü temsil edenin kim olduğu çok nettir. Necmettin Erbakan Saadet Partisi Genel Başkanı olarak rahmet-i Rahman’a kavuşmuştur. Hocamızın yolu ne durmadan kemik edebiyatı yapan sahte Erbakancıların yoludur. Ne Hocamız hayattayken sırtından hançerleyip bugünlerde övgüler sıralayanların yoludur. Ne kendi soyundan olup bugünlerde siyaseti menfaat pazarlığına dönüştürerek şaşkına dönmüşlerin yoludur. Hocamızın yolu bugüne kadar duruşundan milim taviz vermemiş ilkeli, erdemli insanların yolu olan Saadet Partisi yoludur” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.