Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meral Akşener ilk belediye başkan adayını açıkladı!

Meral Akşener ilk belediye başkan adayını açıkladı!

Bir düğün törenine katılmak için Bursa'ya giden İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyaret ettiği partisinin il başkalığında yerel seçimlerde göstereceği ilk belediye başkan adayını da açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 04.09.2023 - 10:30

Akşener, pandemi döneminde esnaf ziyareti yaptıklarını ancak kapalı ortamlarda bulunmamak adına il başkanlıklarını ziyaret etmediğini hatırlattı. Uzun bir aradan sonra partisinin bir il başkanlığını ziyaret ettiğini dile getiren Akşener, bundan sonra teşkilatlara çok önem vereceklerini, partide görevli kişilerin bir şehre gittiği zaman il başkanlıklarını ziyaret edeceğini aktardı.

“MİLLETİMİZE ANLATACAĞIZ KENDİMİZİ”

İYİ Parti lideri Akşener, konuşmasında, partisinin ilk belediye başkan adayını ilan ederek, Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Arslan'ın Orhaneli Belediye Başkan Adayı olduğunu paylaştı. Akşener, “Yerel seçimlere hazırlanacağız. Her bir ilçe için mutlaka adayınız olacak. Onları konuşacağız. Bundan sonra Bursa'dan başlayarak gittiğim her yerde söyleyeceğim her ilçeye varsa her beldeye mutlaka arkadaşlarımızı hazır edeceksiniz. Biz bu seçimlere her bir yerde tek başımıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikle söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız, göreceğiz, paylaşacağız. Seçmene, milletimize anlatacağız kendimizi” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.