Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah'a gönderme!

  • İstanbul Gündemi
  • 13.03.2023 - 10:50

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak davetine katıldığı esnada Yeniden Refah partisi ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Özellikle de Kadına Şiddet konusunu ele alan Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımla da gündem oldu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 10 Mart tarihinde Yeniden Refah Partisi'ne giderek, Refah Partisi Genel Başkan'ı Fatih Erbakan ile görüştü. İttifak için Erbakan'a davet gönderilmesinin ardından, Binali Yıldırım, “Çok güzel ve faydalı bir görüşme yaptık” açıklamasında bulundu. Fatih Erbakan ise, “14 Mayıs seçimleri için, partimizin de Cumhur İttifakı'nda görülmesini istediğimizi öğrendik. Bu konuyu aramızda istişare edip hemen cevap vereceğiz” dedi.

6284'ün KALDIRILMASI ŞARTI KONULDU!

Yeniden Refah Partisi ile yapılan görüşme sonrasında, partinin gençlik kolları başkanı Melih Güner, “İttifak içerisinde olabilmemiz için, 30 maddelik şartlarımızın kabul edilmesi gerekiyor. Bu şartlardan biri de LGBT derneklerinin kapatılmasıdır. Aynı zamanda, çiftçiler ve tarıma destek verilmesini, süresiz nafakanın kaldırılmasını, Ahlak ve Maneviyat öncelikli eğitim sisteminin oluşmasını istiyoruz. ” dedi.

“ÖZGÜRLÜĞÜN YOK EDİLMESİNE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı toplantı sonrasında, “Kadına şiddet kanununa karşı savaş ilan eden kişileri, ittifak ortağı yaptılar. Kazanımlarımızın ve özgürlüğün yok edilmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlunun bu paylaşımından sonra, Milletvekillerinden cevap da gecikmedi. Bunun üzerine, Kılıçcaroğlu “ Alıntılayan Milletvekillerine de teşekkür ediyorum. Panik halinde hemen yazmaya başladıklarına göre, İletişim Bakanlığı'da durumun aciliyetinin farkındadır” dedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.