Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ateş püskürdü! ‘Günah ve pislik içinde...’

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ateş püskürdü! ‘Günah ve pislik içinde...’

Hakkındaki kaset iddiaları nedeniyle Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok sert sözlerle yüklenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2023 - 13:00

Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında ‘kaset’ gerilimi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'STK ve Muhtarlar Buluşması'ndaki “PKK'nın kurulduğu köye gidip buralara bahar gelecek diye video çektiler. PKK'nın işareti ile milleti selamladılar” sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan tepki geldi.

“YETER BU İFTİRALAR YETER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu, “Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir. Samimi bir Müslüman olarak inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç. Yeter bu iftiralar yeter. Allah’a sığınıyorum dedim. Durmuyor iftiraların, yalanların durmuyor. Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.