Dolar 34,1776
%0.12
Euro 38,1753
%-0.18
Altın 2.928,460
%-0.17
Bist-100 9.752,00
%-0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Karaköy Güllüoğlu yeni mekanında!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.12.2022 - 11:47

1843’ten bugüne uzanan köklü geleneğini her dönem yenilenerek koruyan Karaköy Güllüoğlu, yeni mağazasına taşındı. Geleneksel baklavanın en leziz örneklerini sunan Karaköy Güllüoğlu, yeni yerinde de geçmişle gelecek içinde köprü olmaya devam ediyor. Sokakla ve semtle iç içe olan Karaköy Güllüoğlu’nun yeni mağazası, baklavanın en leziz tatlarını konuklarına sunmayı sürdürüyor. Çağdaş dokunuşlar ile dekore edilen yeni mağaza, geleneksel mimarinin samimi detaylarına yer veren tasarımıyla, tüm misafirlerini yeni mekanına bekliyor. 

'TEK MAĞAZADA HİZMET VERİYORUZ'

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, yeni mekanda basın mensuplarıyla buluştu. Burada konuşan Güllü, şubeleşmek yerine, kendi içlerinde dikey büyüyerek yeniliklere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. 
Güllü, yıllardır Karaköy’de tek mağazayla hizmet verdiklerini anlatarak, 'Bu geleneği bozmadan, taşındığımız yeni yerimizde de tek noktada konuklarımızı ağırlamayı sürdüreceğiz. Karaköy Güllüoğlu’nun bizim için bir ticarethaneden çok daha öte anlamı var. Biz birer tüccardan öte, işine gönül vermiş sanatkarlarız.' diye konuştu. 

YENİ MEKAN NEREDE?

1400 metrekare kapalı alanının yanı sıra, 300 metrekare açık avlu alana sahip yeni mağaza, arka bahçesindeki bağlantı ile Karaköy’ün merkezinde bir pasaj olarak konumlanıyor. Karaköy Güllüoğlu, bir ticarethaneden çok daha öte, semtle beraber yaşayan kamusal bir alan olarak planladığı yeni mağazasında, misafirlerine keyifli vakit geçirebilecekleri bir atmosfer yaratmayı amaçlıyor.

İŞTE YENİ ADRESİ

Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi,
Kemankeş Caddesi No:67 34425 Beyoğlu - İstanbul / Türkiye

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.