Dolar 34,1991
%0.05
Euro 37,8919
%-0.53
Altın 2.918,650
%0.79
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane'ye yeni park!

  • İstanbul Gündemi
  • 08.11.2022 - 09:45

Vatandaşların istek ve taleplerine en çok kulak veren belediyelerin başında gelen Kağıthane Belediyesi, bu talepler doğrultusunda yaptığı çalışmalar neticesinde ilçede 300’ün üzerinde parkı yeniledi. Bununla yetinmeyen belediye tarafından mevcutlara yenilerini de ekleniyor. 

ÇOK KAPSAMLI BİR PARK

Son olarak da Hamidiye Mahallesi’nde vatandaşların talebi doğrultusunda çok kapsamlı yeni bir park yapıldı. Halay Sokak Parkı düzenlenen programla vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Parkın açılışına Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin‘in yanı sıra Kaymakam Tahir Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Muhtar Hüseyin Yamaç, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOPLAM 2 DÖNÜM ÜZERİNE YAPILDI

Başkan Öztekin, açılıştaki konuşmasında, Hamidiye Mahallesi Halay Sokak Parkını,toplam 2 dönüm arazi üzerinde yaptıklarını söyledi. 
Öztekin, parkin içerisinde çocuklar için 370 metrekare oyun alanı, 1000 metrekare yeşil alan, aileler için 140 metrelik yürüyüş yolu, 150 metrekare spor ve dinlenme alanı olacağı bilgisini verdi.

'24 SAAT GÜVENLİK OLACAK'

Parka 211 adet ağaç ve 800 adet çalı dikilldiğini anlatan Öztekin, 'Parkımız 24 saat güvenlik kameraları ile izlenebilirken, parka gelen vatandaşlarımız ücretsiz internet hizmetinden de yararlanabilecek. Parkımız, bizim şehircilik geleneğimizin adeta bir sembolü olmuştur.' dedi. 
Başkan Öztekin, parkla adeta bölgenin çehresinin değiştiğini dile getirerek 'Parkın kazandırılmasında emeği geçen
işçisinde mühendisine tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE BENZERLERİ YAPILMIŞTI

Kağıthane Belediyesi, daha önce de Meydan Botanik Bahçesi,
Yahya Kemal Su Parkı, Sultan Selim Karakol Parkı, Emniyetevler Bosna Hersek Meydanı Muhtar Zeki Uzun Parkı ve Çağlayan Yavuz Selim Parkı‘ı hizmete açmıştı.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.