Dolar 34,2124
%0.09
Euro 37,9444
%-0.39
Altın 2.931,260
%1.22
Bist-100 9.327,00
%-3.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İstanbul'un 'Adaleti' LÖSEV'i unutmuyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 07.11.2022 - 10:44

Adalet yolunda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, alkış alan bir harekete daha imza attı. Başkanlık tarafından üye çalışmaları kapsamında alınan kararla LÖSEV‘e destek çıkılacak. Üye olan herkesten LÖSEV‘e destek olması talep edilecek. 

'ÇOCUKLARIN TEDAVİLERİNE UMUT OLMAK İSTİYORUZ'

Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, lösemi ile mücadele eden çocukların tedavilerine umut olabilmek hedefiyle yeni çalışma başlattıklarını söyledi. 
Bu alanda mücadele veren sivil toplum kuruluşu LÖSEV‘in her zaman yanında olacaklarını dile getiren Ümüt, 'Sahada görevli arkadaşlarımızla birlikte üye kaydı yapılan her kişiye lösemili çocuklarımız için bir yardım talebinde bulunacağız Bu da demek oluyor ki her ay ortalama 400- 1000 arası kişi ile iletişim halinde olacağız.' dedi. 

'ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ'

Başkan Ümüt, çalışmayla lÖSEV‘e ciddi katkı sağlamaya umduklarını anlatarak, 'Biz de lösemi ile ilgili farkındalık yaratmak, bu zorlu mücadelede çocuklarımızın yanında yer alabilmek için gerek sosyal medyalarımızda gerekse her kayıtta elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Attığımız bu adımla yardım ruhunu vatandaşlarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz.' diye  konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.