Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kağıthane Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

Kağıthane Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

Kağıthane Belediyesi ilçedeki STK’lar ile birlikte düzenlediği ‘ Gençlik Uyanıyor, Ailecek Duada Buluşuyor’ projesi kapsamında bin gence bisiklet hediye etti. Bisiklet teslim törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.02.2024 - 14:08

Kağıthane'de 'Gençlik Uyanıyor, Ailecek Duada Buluşuyor' adlı proje hayata geçti. Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile beraber düzenlediği proje ile; camiye gelen çocuk ve gençleri bisikletle ödüllendirdi.

TÖRENDE BİN ADET BİSİKLET DAĞITILDI

Her pazar günü ilçenin farklı camilerinde düzenlenen buluşma programı ile çocuk ve gençlerin camilere özendirilmesi ve dini pratiklerini yerine getirerek bilgi edinmesi amaçlandı. Projenin sonunda en az 10 kez camiye gelen çocuk ve gençlere bisikletleri, düzenlenen törenle hediye edildi. Törende bin adet bisiklet dağıtıldı.

OSMAN AŞKIN BAK: “BÜTÜN TESİSLER ÜCRETSİZ EMRİNİZDE”

Bakan Bak, törende yaptığı konuşmada, spor yapmanın önemini belirterek, "Bu çocuklarımız her şeyi hak ediyor. Amaçlarımızdan biri de bağımlılıkla mücadele. Aileler, çocuklarını alarak spor tesislerine gelmeli. Hem vücut sağlıklarının hem de geleceklerinin güzel ve iyi olması için onların spor yapmalarını sağlamalıyız. Bütün tesisler ücretsiz emrinizde" ifadelerini kullandı.

MEVLÜT ÖZTEKİN: “GENÇLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de törende bir konuşma yaparak, ''Camilerimizin manevi iklimini zenginleştiren çocuk ve gençlerimizi ödüllendiriyoruz. Sevgili çocuklarımız; önümüzdeki bahar ve yaz aylarında hepinizi bisikletlerinizle Yeşil Vadi'ye bekliyorum. Sizlere bisiklet hediye etmekle kalmayıp yolunu da yaptık. Kağıthane'de 6 km boyunca özgürce bisiklet kullanabileceğiniz bir yolunuz var artık. Yaşınız daha çok genç. Sizleri okulda, spor sahalarında, camilerde, bilim atölyelerinde, sanat merkezlerinde görmek istiyoruz'' dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.