Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yıldırım 400 proje vaadini tanıttı!

Başkan Yıldırım 400 proje vaadini tanıttı!

31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha aday gösterilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yeni dönemde yapmayı hedeflediği 400 eserin tanıtımını yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.02.2024 - 16:04

Başkan İsmet Yıldırım, yaptığı lansman programında Ümraniye’nin çehresini değiştirecek ve Ümraniyelilerin hayatına değer katacak 400 yeni eseri tanıttı.

ÜMRANİYE’YE YEPYENİ 400 ESER HEDEFİ

Başkan Yıldırım’ın yeni dönemde yapmayı hedeflediği projelerden bazıları şöyle; Kongre Merkezi ve Yamanevler Şehir Parkı, Oyuncak Müzesi, Hekimbaşı Çocuk Köyü, Binicilik Tesisi, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, Çocuk Sanat Akademisi, Afet Lojistik Merkezi, Bilim Merkezi, Masal Evleri, Dijital Kütüphane, Moda Okulu ve Ümraniye Gül Festivali… Bunların yanında yeni kütüphaneler, eğitim merkezleri, yeni yol ve kavşaklar, yeni spor merkezleri, yeni otoparklar, çok amaçlı spor sahaları, yeni okullar, kreşler ve anaokulları, ağız ve diş sağlığı merkezleri gibi çalışmalarda tamamlanarak en kısa sürede Ümraniyelilerin hizmetine sunulacak.

“PRESTİJLİ PROJELERE İMZA ATTIK”

“İstanbul’un yeni merkezi olmaya aday Ümraniye” diyen Başkan Yıldırım, “Ümraniyemizin güzel yarınları için prestijli projelere imza attık. Atmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar ne yaptıysak hepsi Ümraniyemizin güzel insanlarının verdiği destek sayesinde oldu. Yine o sayede olacak. Bu vesileyle geçen 5 yıllık süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Ümraniyemizin kadirşinas halkına, gençlere, ev hanımlarına, esnafımıza, öğrenci kardeşlerime, fedakar dava arkadaşlarıma, il ve ilçe teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, saygıdeğer bakanlarımıza ve milletvekillerimize, beraber görev yaptığım kaymakamlarımıza ve bağlı birim müdürlerine, başkan yardımcılarıma, müdürlerime, personelime ve tabi ki eşime ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.