Dolar 34,1122
%0.28
Euro 38,1593
%0.27
Altın 2.878,990
%1.76
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakan Peker İYİ Parti’den belediye başkan adayı oldu

Hakan Peker İYİ Parti’den belediye başkan adayı oldu

Pop şarkıcısı Hakan Peker İYİ Parti’ye katıldı. Peker’in rozetini Genel Başkan Meral Akşener takarken, ünlü sanatçının belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2023 - 11:21

İYİ Parti grup toplantısının başında ilçe belediye başkan adaylarının tanıtılmasının ardından pop şarkıcısı Hakan Peker partiye katıldı. Peker, İYİ Parti'nin Karabük ili Safranbolu belediyesi başkan adayı oldu.

ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın takdiminin ardından ünlü sanatçı Hakan Peker kürsüye geldi. Hakan Peker’in kürsüye davet edildiği anlarda ‘aramızda bulunan kıymetli misafirimiz’ sözleri ile çağrılması üzerine Meral Akşener’in ‘Yok artık misafir değil’ sözleri dikkat çekti.

“KAYIPLARININ HİÇBİRİ UMURUNDA DEĞİL”

Peker'e rozetini takan Akşener, "Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun" dedi.

AKŞENER'İN TOPLANTIDAKİ KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKAN SATIR BAŞLARI İSE ŞÖYLE:

“Bir sefere mahsus 5 bin lira vermek yetmez. Sadaka mı veriyorsunuz arkadaşım? Emekli maaşlarını derhal asgari ücret seviyesine çıkartın. Asgari ücreti de gerçek enflasyona göre ayarlayın.”

FİLİSTİN VE İSRAİL YORUMU

Bu terör eylemi en büyük zararı Filistin halkına vermiş, nitekim yıllardır uluslararası hukuku çiğneyen İsrail'i dünya kamuoyu nazarında mağdur haline getirmiştir. Biz İYİ Parti olarak bu konuda da Türkiye'nin her şeyden önce milli menfaatlerimiz çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Dışişleri'nin sergilemiş olduğu sağduyulu ve dengeli duruşu doğru buluyoruz. Filistin hükümeti Türkiye'ye bu kötülükleri yaptı ama basiretsiz Filistin hükümetinin Türk düşmanı tavırlarını bölgede can çekişen Filistin halkına mâl edemeyiz. Nasıl ki Hamas'ın uyguladığı terörün karşısında duruyorsak İsrail'in bayram günü Kudüs'te ateş açan terörüne de karşı duruyoruz.”

"KARABAĞ TÜRK'TÜR, TÜRK'ÜNDÜR, AZERBAYCAN'INDIR"

“Ermenistan hükümetlerinin uzun yıllardır PKK'ya lojistik ve insan desteği kaynağını sağladığını biliyoruz. Sınırlarımızdaki gevşekliği, eleğe dönmüş halini derhal gidermeli ve hudutlarımızı terörist geçişine karşı daha sıkı biçimde korumalıyız. Karabağ Türk'tür, Karabağ Türk'ündür, Karabağ Azerbaycan'ındır. Terörün hiçbir çeşidi bu gerçeği değiştiremeyecektir. Bugün bizim için PKK, YPG, DAEŞ neyse Karabağ'ı hedef alacak yeni bir terör örgütü de onların kanlı bir izdüşümü olacaktır. Azerbaycan'a yönelik bu ve benzeri girişimler karşısında Türk milleti tek yumruk olacaktır. ASALA ile denediler başaramadılar, PKK/YPG ile deneyip başaramadılar, Hizbullah ile deneyip başaramadılar, DAEŞ ile deneyip başaramadılar, FETÖ ile deneyip başaramadılar. Ne hikmetse bütün terör örgütlerinin hedefinde Türk milleti var.”

İYİ PARTİ'DEN TEZKEREYE 'EVET'

“Suriye ve Irak'ta terör odaklarına karşı yürütülen tüm askeri operasyonları destekliyoruz. Gazi Meclisimizde görüşülecek olan Irak ve Suriye tezkereleri kapsamında da verdiğimiz bu desteği sürdüreceğiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.