Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gelin arabasının önünü kesen adam yakalandı!

  • İstanbul Gündemi
  • 06.10.2022 - 20:22

Sultanbeyli ilçesinde geçen günlerde meydana gelen olayda, düğün konvoyundaki bir araç sürücüsü, gelin arabasının önünü kesen çocukları tekme ve tokat atarak uzaklaştırmaya çalışması cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, söz konusu kişinin tekme attığı çocuğun yere savrulması da yer aldı. Olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce görüntülerde tekmeyle yere savrulan çocuğun ailesini buldu. Ekipler daha sonra kimliği tespit edilen ve yaralamadan suç kaydı bulunan şüpheliyi yakaladı.

ÇOCUĞUN AİLESİNE ULAŞILDI!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tepki çeken görüntü ilgili çalışma başlattı. Mimar Sinan Mahallesi‘nde düğün konvoyunun geçişi sırasında meydana gelen olaydaki mağdurun T.Ş. (11) olduğunu tespit eden ekipler, çocuğun ailesine ulaştı.

YAKALANDI!

Konvoyun geçiş güzergahındaki çok sayıda güvenlik kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri şüpheli Y.Ö.‘yü yakaladı.

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇIKTI!

Kasten yaralamadan suç kaydı bulunan şüphelinin yüzde 50 zihinsel engelli olduğu tespit edildi. Şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.