Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Hastanede yaşlı kadına eziyette flaş gelişme!

  • İstanbul Gündemi
  • 05.10.2022 - 19:32

İstanbul Ataşehir‘deki Özel İçerenköy Bayındır Hastanesi‘nde kaydan geçen sağlık çalışanlarının komadaki yaşlı kadına eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada oldukça tepki gösterilmiş, gelen tepkilerin ardından da Sağlık Bakanlığı harekete geçmişti.

HASTANENİN FAALİYETLERİ DURDURULDU!

Hastaneyle ilgili alınan kararı sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Koca, ‘Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin faaliyeti durdurulmuştur.’ sözleriyle duyurdu.

‘HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLAR!’

Bakan Koca hak ettikleri cezaları alacaklarını, ‘Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez.’ sözleriyle açıkladı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Anadolu yakasındaki özel bir hastanede yaşanan olayda, yoğun bakımda yatmakta olan yaşlı bir kadını hastane personelleri korkutarak üzerine para saçtı. Yaşanan o anlar ise personel tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Hastane personellerin yaşlı kadınla yaptıkları korkunç diyalog da tepki çekti.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.