Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteci Celal Eren Çelik’ten çok konuşulacak İmamoğlu iddiası! Başına geçeceği partiyi açıkladı!

Gazeteci Celal Eren Çelik’ten çok konuşulacak İmamoğlu iddiası! Başına geçeceği partiyi açıkladı!

Dip Dalga Hareketi Kurucusu Gazeteci Celal Eren Çelik, Twitter hesabından çok konuşulacak iddialarda bulundu. Çelik, İmamoğlu’nun hangi partinin başına geçeceğini açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.07.2023 - 17:31

Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından CHP’deki ‘değişim’ ve ‘kongre’ çağrısı yapan isimlerin başında gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok dikkat çekici iddialar geldi. Gazeteci Celal Eren Çelik, İmamoğlu’nun Cumhuriyetçi Parti’nin başına geçeceğini öne sürdü.

ÇELİK’İN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

“Ankara kulislerinde konuşulan son iddiaya göre Ekrem İmamoğlu yerel seçimler sonrasında yakın ekibi ile bir değerlendirme yapacak ve önündeki tabloya göre yeni bir parti ile yoluna devam edecek. Bunun için sıfırdan bir parti kurulmayacağı, İmamoğlu’nun şu anda “Tabela partisi” olan bir partinin başına geçeceği söyleniyor. İmamoğlu’nun bu yolu tercih etmesi durumunda liberal-merkez sağa daha yakın bir parti kurguladığı ve Gazete Oksijen’de çıkan makalesinin aslında bu olası yeni partinin felsefi ve siyasi alt yapısını anlattığı belirtiliyor. İmamoğlu’nun masasında duran seçenekte başına geçeceği “Tabela partisinin” Cumhuriyetçi Parti olduğu söyleniyor. Yaptığım görüşmelerde bu partinin isim hakları için 2 milyon TL’lik bir pazarlığın yapıldığı ve 350 bin TL’lik bir kaporanın Karadenizli bir iş adamı tarafından partinin isim haklarına sahip kişiye ödendiği bilgisi geldi. Bu partinin İmamoğlu için hazırlanan parti olmasının kuvvetle muhtemel olduğu belirtiliyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.