Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Avrupa’daki rakipleri netleşti!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Avrupa’daki rakipleri netleşti!

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme ve Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un UEFA Konferans Ligi'nde 2. Tur’daki rakipleri belli oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.06.2023 - 14:42

Bu sezon Avrupa’ya katılma hakkı kazanan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un rakipleri yapılan kura çekimiyle belli oldu.

GALATASARAY’IN İLK MAÇI DEPLASMANDA

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda FK Zalgiris Vilnius (Litvanya)/FC Struga (Makedonya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. İlk karşılaşma deplasmanda 25-26 Temmuz, rövanş 1-2 Ağustos'ta oynanacak.

İŞTE RAKİPLER...

UEFA Konferans Ligi'ndeki takımlarımızın 2. ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından belli oldu. Beşiktaş, Tirana  - Dinamo Batum eşleşmesinin galibi ile, Fenerbahçe, La Fiorita - Zimbru eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise Romanya ekibi Cluj oldu.

KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

İkinci ön elemede ilk maçlar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş, kuraya seri başı olarak katıldı. Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.