Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Karagümrük Futbol Okulları’ndan yıldız adaylarına yakın takip!

Fatih Karagümrük Futbol Okulları’ndan yıldız adaylarına yakın takip!

1926 yılında kurulan Fatih Karagümrük Spor Kulübü ve genç yetenekleri keşfeden dijital futbol gözlemciliği platformu Scoutium, yeni yetenekler için güçlerini birleştirdi. Gerçekleşen iş birliğiyle Scoutium, futbol okulları için dijital dönüşüm başlatıyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.06.2023 - 13:50

Karagümrük Futbol Okulları’nda tüm yaş kategorilerindeki oyuncular, Scoutium uygulaması üzerinden kendilerine özel oluşturulmuş videolarını izleyip, istatistiklerini ve özel notlarını düzenli olarak takip edebilecek.

PERFORMANSLARI VE GELİŞİMLERİNİ KAYIT ALTINA ALACAKLAR

Kulüplere yeni sporcu keşfetmeleri konusunda hizmet veren Scoutium ile Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Fatih Karagümrük, Türk futbolunun geleceğine yönelik önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Gerçekleşen anlaşma ile Scoutium, başlattığı ‘Dijital Dönüşüm Projesi’yle birlikte yeni sezonda Karagümrük Futbol Okulları’ndaki futbolcu adaylarının yıl boyunca sergileyeceği performansları ve gelişimlerini kayıt altına alacak.

AYRI AYRI VİDEO KESİTLER HALİNDE İZLEYEBİLECEKLER

Akademideki tüm antrenörler, oyuncularının gelişimlerini, takımlarının ve oyuncularının istatistiklerini takip edebilecek. Bunun yanında futbolcuların maç içerisindeki gol, şut, uzun pas, top çalma gibi 30'un üzerindeki verisini oyuncu bazlı olarak ayrı ayrı video kesitler halinde izleyebilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.