Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Erbakan’dan ‘şeriat’ açıklaması! ‘Geçmişte de şimdi de...’

Fatih Erbakan’dan ‘şeriat’ açıklaması! ‘Geçmişte de şimdi de...’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında çok önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye şeriatla yönetilsin istiyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Erbakan, Taliban için de net konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2023 - 10:33

TV100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Erbakan, son günlerde kamuoyunda sıkça gündem olan 'Şeriat' tartışmalarına da değindi.

“HUKUKİ YOLLARDAN HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ”

Türkiye’nin şeriatla yönetilmesini isteyip istemediğine ilişkin soruyu yanıtlayan Erbakan, “Ortada geçmişte de şimdi de hiç böyle bir ifademiz yokken nereden çıktığı belli olmayan bazı trol hesaplarla böyle bir yaygara çıkarıldı. Hiç öyle bir şey yok biz de şaşırdık hatta açıklama yaptık parti hesaplarımızdan. Hukuki yollardan hakkımızı arayacağız, dava açacağız” dedi.

“TALİBAN İSLAM’A ZARAR VERİYOR”

Taliban ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Fatih Erbakan, Taliban zihniyetinin İslam'a ve kendilerine uygun bir düşünce olmadığını belirtti. Erbakan “Kız çocuklarının okumasının engellenmesi, peçe takmadı diye kadına sopayla vurmak... Bunlar İslam'da yok. İslam'a da en büyük zararı zaten bunlar veriyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.