Dolar 34,1524
%0.16
Euro 37,9956
%-0.26
Altın 2.880,690
%0.2
Bist-100 9.897,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Faik Öztrak’tan Tanju Özcan’a ağır sözler! ‘Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!’

Faik Öztrak’tan Tanju Özcan’a ağır sözler! ‘Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!’

Bolu’dan partisinin genel merkezine yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a CHP’den sert tepki geldi. Özcan'ı eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!" dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 03.07.2023 - 17:32

CHP'den kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partide değişimin her kademe yapılması ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da görevden ayrılması gerektiğini belirterek, bugün Bolu Anıtpark’ta Atatürk anıtı önünden yürüyüşüne başladı.

“KENDİSİNİN İDDİALARI AKIL İŞİ DEĞİLDİR”

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara’ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruyu, “Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır, ‘yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar.' Bolu'nun dünya kadar sorunu var, Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün'!” şeklinde yanıtladı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.