Dolar 34,1523
%0.16
Euro 38,0133
%-0.21
Altın 2.881,050
%0.21
Bist-100 9.929,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam ‘Kurban Bayramı iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır’

Başkan Karaçam ‘Kurban Bayramı iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır’

Kurban Bayramı’nın Türk Milleti’ne huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi temennisinde bulunan İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Kurban Bayramı karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2023 - 13:48

“HUZUR ORTAMINI ONLARA BORÇLU OLDUĞUMUZU UNUTMAMALIYIZ”

“Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bayram günlerine kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Kurban Bayramı karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir. Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.”

“MİLLETİMİZE VE ÜLKEMİZE HUZUR, SAĞLIK, MUTLULUK VE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir. Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, sevgi, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.