Dolar 34,1914
%-0.04
Euro 37,8946
%0.32
Altın 2.922,030
%-0.26
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ESENYURT´TA ANAOKULU VE KONFERANS SALONU AÇILIŞI YAPILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2017 - 22:40

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Yarını Aydınlat gençlik platformunun ortaklaşa düzenlediği ?Oyun İster Bütün Çocuklar? adlı programa katılım sağladı.

Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesinde düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Lisesinde Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan´ın isminin verildiği Anaokulu ve Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesi konferans salonu açılışı yapıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Figen Üstün, ?Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu´na okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendim ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum ´´ dedi.

Programda daha sonra Yasemin Sarıca Aytan Anaokulu ve Toki Ali Duran Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler programa katılım sağlayanlara keyifli anlar yaşattı. Minik öğrencilerin renkli gösterileri ve oyunları katılımcılardan büyük alkış aldı.

Umreden gelen öğrencilerin ve Toki Ali Duran Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu´na, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci´ye çiçek takdiminin ardından program sona erdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.