Dolar 34,1914
%-0.04
Euro 37,8946
%0.32
Altın 2.922,030
%-0.26
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bir Sandık Bin Emanet Halk Dansları Topluluğu´na Mudanya´da büyük ilgi

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2017 - 21:34

Çatalca Belediyesi ?Bir Sandık Bin Emanet? Halk Dansları Topluluğu, Mudanya Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mudanya Lezzet Şenliği´ne katılarak ilçeyi temsil etti.

19 -20 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen festivalde sahne alan Çatalca Belediyesi ?Bir Sandık Bin Emanet? Halk Dansları Topluluğu, sergiledikleri oyunlarla Mudanyalıların yoğun ilgi ve beğenisini kazandı. Ekibin sergilediği ?Mübadele?  temalı gösteri duygu dolu anlar yaşatırken, mübadele geçmişini bir kez daha yaşattı.

Lozan Mübadilleri Vakfı Mudanya Temsilciliği´nin yalnız bırakmadığı ekip Mudanya festival kapsamında Görükle Mübadele evini de ziyaret etti.

Başkan Türkyılmaz ziyaret edildi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz´ı makamında ziyaret eden ekip ve Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Filiz Öder, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, Halk Dansları Eğitmeni Mehmet Emre Toker ve belediye personeli Aykut Çetin´in gerçekleştirdiği ziyarette Mudanya´da bulunmaktan ve etkinliklerde yer almaktan dolayı memnuniyet dile getirildi. Sportif, kültürel, sanatsal faaliyetler ve mübadele üzerine keyifli bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, iki belediye arasında oluşan bağın sürmesini diledi.  Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül´ün de hazır bulunduğu ziyaret sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara´nın hediyeleri Başkan Türkyılmaz´a takdim edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.