Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünyanın gözü Atlantik Okyanusu'nda! Saatler tükendi...

Dünyanın gözü Atlantik Okyanusu'nda! Saatler tükendi...

Dünyanın gözü Atlantik Okyanusu'na çevrildi. Titanik enkazında dalış yapan, aralarında ünlü İngiliz milyarderin de olduğu 5 kişiyi taşıyan denizaltının kaybolmasının ardından zamanla yarışılıyordu.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.06.2023 - 15:28

Öğlen 14.00 itibarıyla denizaltındaki oksijenin miktarının tamamen tükendiği bildirildi. Kayıp denizaltıyı arama çalışmalarından ise haber henüz yok...

ARAMALARA İKİ UÇAK VE BİR TİCARİ GEMİ DE KATILDI

1912 yılında batan Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama çalışmaları sürerken yolcuların oksijeni öğlen 14.00 saatlerinde tükenecek. 18 Haziran'da Atlas Okyanusu'nda kaybolan denizaltının bulunması için Boston Sahil Güvenlik ekiplerinin öncülük ettiği çalışmalara iki uçak ve bir ticari gemi katıldı.

DENİZALTI ÇALIŞANLARI ‘GÜVENLİ DEĞİL’ DEMİŞTİ...

İki eski OceanGate çalışanı, yıllar önce şirket tarafından istihdam edildiklerinde, şu anda kayıp olan Titan denizaltısının gövdesinin kalınlığıyla ilgili güvenlik endişelerini ayrı ayrı dile getirmişler. Şirketin eski denizcilik operasyonları müdürü David Lochridge, bir mahkeme dosyasında, enkazını görmek için bir gezi sırasında gemide beş kişiyle Pazar günü ortadan kaybolan Titan'ın güvenliği ve test edilmesiyle ilgili endişeleri dile getirdiği için 2018'de haksız yere işine son verildiğini iddia etti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.