Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kız Kardeşim Projesi’nden 50 bin kadına yeni destek!

Kız Kardeşim Projesi’nden 50 bin kadına yeni destek!

Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donanarak, toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi amacıyla 8 yıldır kesintisiz sürdürülen Kız Kardeşim Projesi’nin geldiği nokta ve yeni dönemi, düzenlenen etkinlikte anlatıldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.06.2023 - 10:53

Coca-Cola Türkiye ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) iş birliğinde, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi, sekizinci yılında yoluna daha da güçlenerek devam ediyor.

MADDİ VE AYNİ DESTEK SAĞLANACAK

Projenin yeni döneminde Kız Kardeşim Burs programı kapsamında, Türk Eğitim Vakfı ile birlikte ilk olarak özellikle deprem bölgesinde 300 genç kadına eğitim bursu sağlandı. Güçlenme Programı kapsamında ÖSGD iş birliği ile mentorluk programı yürütülürken, Davranış Bilimleri Enstitüsü ile birlikte 10 bin genç kadına kişilik ve dayanıklılık envanteri testi ücretsiz olarak sunulacak. Yıldızlar Karması Programı ile toplumsal fayda, spor ve sanatta başarılı 20 genç kadına ihtiyaç duyduğu maddi ve ayni destek sağlanacak. Yıldızlar Karması Programı kapsamında hayallerine koşan başarılı genç kadınların belirlenmesi süreçlerinde Ahbap ile iş birliği yapılacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.