Dolar 34,1103
%0.28
Euro 38,1113
%0.14
Altın 2.875,710
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEVA Partisi lideri Babacan’dan seçim kararı! ‘Türkiye'nin her köşesinde seçim günü...’

DEVA Partisi lideri Babacan’dan seçim kararı! ‘Türkiye'nin her köşesinde seçim günü...’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçime kendi listeleriyle gireceklerini açıkladı. Babacan, "DEVA Partisi, 31 Mart seçimlerine kendi adıyla sanıyla, kendi logosuyla, amblemiyle, kendi gücüyle girecek" dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.01.2024 - 18:42

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çeşitli ziyaretler için Gaziantep'e gitti. Partisinin il başkanlığındaki toplantıya katılan Babacan, yerel seçimle ilgili önemli mesajlar verdi.

“DUYMAYAN VARSA DUYSUN”

İddialı sözler sarf eden Babacan, "Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi, önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla sanıyla, kendi logosuyla, amblemiyle, kendi gücüyle girecek" dedi.

“DAMGAYI DEVA LOGOSUNA BASACAK”

Partisinin seçim kararını duyuran Babacan, “Türkiye'nin her köşesinde seçim günü eline pusulayı alan vatandaşlarımız DEVA Partisi logosunu görecek. Türkiye'nin her yerinden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla temiz ve iyi yönetime oy verebilecek. Türkiye'nin her yerinden vatandaşlarımız bileğinin gücüyle, alnının teriyle, boğazından haram tek lokma geçmemiş adaylarımıza oy verebilecek. Gaziantepliler de 31 Mart günü oy pusulasını ellerine alacak ve damgayı DEVA logosuna basacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.