Dolar 34,0881
%0.21
Euro 38,1318
%0.2
Altın 2.875,060
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Saadet Partisi’nden ‘Her Eve Saadet Ankara'da Vekilim Var’ ziyaretleri

Saadet Partisi İstanbul Teşkilatı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin startını verdi. Teşkilat mensupları, kapı kapı dolaşarak seçmenle bir araya geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.01.2024 - 12:49
  • Güncelleme: 09.01.2024 - 14:24

Ziyaretlerde İstanbul İl Başkanlığı'nın “Türkiye ile Ata Tohumu Paylaşıyoruz” kampanyasının bir parçası olarak seçmene maydanoz tohumu hediye edildi ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'nın da selamları iletildi.

İSTANBUL’UN TÜM MAHALLELERİNDE UYGULANMAYA BAŞLADI

Saadet Partisi İstanbul STK ve Hakla İlişkiler Başkanlığı, saha çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak, milletin temsilcileri olan vekillerimizin görev süreleri boyunca vatandaşı en iyi şekilde temsil etmesi, vatandaşın sorunlarının çözümüne katkı sağlaması, halkın beklentilerinin mecliste gündeme getirilmesine vesile olmak amaçlarıyla planlanan Her Eve Saadet “Ankara’da Vekilim Var” seçmen ziyareti çalışması, İstanbul’un tüm mahallelerinde uygulanmaya başladı.

ÜYE ÇALIŞMASI DA YAPILDI

Vatandaşların sorun, öneri ve talepleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına alındı. Üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

 “HERKESİN GÖNLÜNE DOKUNACAĞIZ”

Ev ziyaretleri çalışmasında vatandaşların yoğun ilgi ve nezaketlerinden memnuniyetlerini dile getiren Saadet Partisi Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Her gün bütün ilçelerimizde başka bir mahallede olacağız ve herkesin gönlüne dokunacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.