Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na öneri! ‘Bay bay Kemal’

  • İstanbul Gündemi
  • 01.02.2023 - 14:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yeni slogan önerdi. Millet İttifakı'nın vaatlerine tepki gösteren Erdoğan, "HDP'ye, PKK'ya ve FETÖ'cülere selam veriyorlar" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği de vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

“FETÖ'cü alçakların bombalarıyla iradeyi susturmak isterken, direnişi burada sürdürdük. Türkiye Yüzyılı'nı da Meclisimizle inşa edeceğiz. Yeni yönetim sistemimizle yasama-yürütme-yargı arasındaki ilişkileri netleştirip bu sürecin en sağlıklı şekilde yürümesini sağlayacak altyapıyı kurduk.”

“Yeni sistem için restorasyon”

“Yeni yönetim sistemimizin ilk dönemindeki tecrübelerin ışığında sistemi ileri taşıyacak restorasyonları Meclisimizle yapmayı umut ediyoruz. Bu umudun gerisinde 20 yıllık emek ve kazanım vardır. Bundan 20 yıl önce hükümete gelirken ne söz verdiysek, Rabbim hemen hepsini yerine getirmeyi nasip etti.”

“2023 hedeflerine büyük ölçüde ulaştık”

“2023 hedeflerimize, kurulan tuzaklara rağmen büyük ölçüde ulaştık. Başka bir ülkenin başına gelse çok büyük yıkımlara yol açacak badireleri milletimizin desteğiyle atlattık. Eski senaryolar eski tezgahlar işlememeye başladı.”

“Cumhurbaşkanı adayı belirlemekten aciz masa”

“Önceki gün altı parti aylarca çalışıp, didinip hazırladıkları ortak politikalar metni yayınladı. İnsan ister istemez bir beklentiye giriyor. Netice itibariyle hepimiz beşeriz, hepsi mümkün. Karşımızda henüz Cumhurbaşkanı adayı belirlemekten aciz masa olduğunu unutmuyoruz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.