Dolar 34,1292
%-0.02
Euro 38,1239
%0.55
Altın 2.908,360
%0.8
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çocuklar çifte bayram yaşayacak

  • İstanbul Gündemi
  • 19.04.2023 - 10:12

Atölyelerden drama etkinliklerine, konserlerden dans gösterilerine, foto safariden harita yarışmasına kadar onlarca etkinliğe katılacak çocuklar için Rami Kütüphanesi ara tatilde bayram yerine dönecek, çocuklar hem 23 Nisan’ı hem de Ramazan Bayramı’nı kütüphanede çifte bayram olarak kutlayacak.

RAMİ ÇOCUK ŞENLİĞİ

Aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İstanbul’un en büyük, Avrupa’nın da sayılı kütüphanelerinden biri olarak hizmete açılan Rami Kütüphanesi’nin düzenlediği Rami Çocuk Şenliği ara tatili bayrama çevirirken, çocuklar hem 23 Nisan’ı hem de Ramazan Bayramı’nı kütüphanede çifte bayram olarak kutlamaya hazırlanıyor.

HARİTAYI TAMAMLA, FOTOĞRAF ÇEK, ÖDÜLLERİ KAZAN

Atölye etkinliklerinin dışında Rami Kütüphanesi’nde çocukları çok eğlenceli iki ayrı yarışma da bekliyor. “Çocuklar İçin Rami Kütüphanesi Haritası” adı verilen ilk yarışmada çocuklar, 23 Nisan günü 10.00-18.00 saatleri arasında kütüphane içinde kendilerine verilen haritadaki eksik alanları ziyaret edecek ve bu alanlardan aldıkları sticker’larla eksik alanları tamamlayacaklar. Düzenlenen ikinci yarışmada ise çocukları “Foto Safari” heyecanı bekliyor. 17 ve 18 Nisan tarihlerinde Rami Kütüphanesi’ne gelen küçük misafirler öncelikle kütüphane içinde yer alan alanlara ait çektikleri fotoğrafları Rami Kütüphanesi’nin instagram hesabını etiketleyerek, #ramidefotosafari hashtagi ile paylaşacak, ardından da kütüphanenin instagram profilinde duyurulacak olan linke aynı fotoğrafı yükleyecek. Bu şartları yerine getiren yarışmacılar arasından kazananlara Rami Kütüphanesi’nde bulunan Geleneksel El Sanatları ve Kitap Satış Mağazası’nda geçerli olacak 500 TL hediye çeki ödül olarak verilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.