Dolar 34,1292
%-0.02
Euro 38,1239
%0.55
Altın 2.908,360
%0.8
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Can Ataklı’dan İstanbul Finans Merkezi için şok sözler! ‘Borç aldıkları paralarla...’

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2023 - 18:49

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla faaliyete geçen İstanbul Finans Merkezi’ni eleştiren Can Ataklı, “Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma amacını güdüyor” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BÜTÜN DEĞERLERİNİ YOK ETME OPERASYONUDUR”

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank buraya taşınmış. Müthiş bir sevinç... ‘Dünya buraya toplanacak, dünyanın merkezi olacak.’ N.h olacak! Onu diyeyim bir kere. O rüyaları görmeyin. Bu AKP kaldığı sürece hiçbir şeyin merkezi olamaz. Kötü şeylerin belki merkezi olur. Zaten öyle... Uyuşturucular, mafyalar, silah tacirleri, teröristler, 6 milyonun üzerinde sığınmacı adı altında buraya getirilmiş ve bir şekilde kullananlar burada. İyi bir şeyin merkezi olamayız. Kimsenin dikkatini çekmiyor. İstanbul Finans Merkezi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün değerlerini yok etme operasyonudur. Daha doğrusu Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma amacını güdüyor” ifadelerini kullandı.

“BAĞIMSIZLIĞININ SEMBOLÜDÜR MERKEZ BANKASI”

Dünyanın hiçbir ülkesinde merkez bankaları başkentin dışında olmaz, olamaz. Çünkü işin kuralı budur. Senin bağımsızlığının sembolüdür Merkez Bankası. Bu adamlar hiç utanmadan ‘İstanbul’u finans merkezi yapacağız’ mantığıyla karanlık bir zihniyeti borç aldıkları paralarla hayata geçirmeye çalışıyorlar” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.