Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de sıcak saatler! O isim adaylıktan çekildi!

CHP’de sıcak saatler! O isim adaylıktan çekildi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) gerçekleşen son Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantısında CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Gökmen, adaylıktan çekildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 16.02.2024 - 19:13

Konuyla ilgili henüz resmi açıklama gelmezken bazı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Ali Gökmen CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığından çekildi.

ÜMRANİYE VE SARIYER İDDİASI!

Ali Gökmen’in ardından gözler Ümraniye ve Sarıyer adaylarına çevrildi. Siyasi kulislerde dolaşan iddialara göre, adaylığı tepkilere neden olan Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu ile Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’nun da adaylığının tehlikeye girdiği, kesin aday listelerinin teslimine kadar her iki adayın da değişebilir.

ALİ GÖKMEN KİMDİR?

Ali Gökmen, 1978 yılında Tokat'ta doğdu. Siyasi kariyerine 1996 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Kıraç Belde Gençlik Kolları'nda başlayarak ilk siyasi adımını attı. Esenyurt'un ilçe olmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Gökmen, 2014 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 2019 Yerel Seçimleri'nde Esenyurt Belediye Başkanlığı'nı Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandıran Gökmen, siyasi kariyerinde birçok başarı elde etti. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Gökmen'in adaylıktan çekilme iddiaları, siyasi çevrelerde beklenmeyen bir gelişme olarak yer aldı. Kamuoyu, konuyla ilgili resmi açıklamaları dikkatle takip ediyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.