Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Meclisi kabul etti, Onursal Adıgüzel söz verdi! ‘Çok yakın takipçisiyim’

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin 1/1000 Uygulama İmar Planı’nı oy birliğiyle kabul etti.

  • İstanbul Gündemi
  • 16.02.2024 - 12:14

İBB Meclisi, İçerenköy Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediği 1/1000 uygulama imar planlarını görüştü. Toplantıdan İçerenköylüleri sevindiren karar çıktı.

“VATANDAŞIMIZIN İMAR SORUNUNU SİYASETE ALET ETMEYİN!”

İçerenköy İmar Planı ile ilgili gelişmeyi duyuran Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Değerli İçerenköylü komşularım! Bugün İçerenköy’ün 1/1000’lik planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçmiştir. Tüm İçerenköylülere hayırlı olsun. Buradan canla başla çalışan meclis üyelerimize, Ataşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Şunu da belirtmek isterim; Bugün İçerenköy’ün sorunu çözüldü. Fakat Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerimizin imarları hala çözüm bekliyor. Bunun çok yakın takipçisiyim. Seçime kadar bu sorun çözülmeli. Ataşehir’de yaşayan her vatandaşımız dayanıklı binalarda oturma hakkına sahiptir. Vatandaşımızın imar sorununu siyasete alet etmeyin! Meclis’te çoğunluğunuz var. Gelin bu işi çözün. Biz bu mücadeleyi bu takibi sürdüreceğiz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.