Dolar 34,2056
%0
Euro 37,8429
%0.18
Altın 2.923,580
%-0.2
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP Çekmeköy saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 18.10.2022 - 18:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ‘Kadın Emeği Pazarı’, Çekmeköylüler tarafından yoğun ilgi görüyor. Otuza yakın tezgâhta, kadınlar kendi el emeklerini satarak para kazanıyorlar.

BAŞKAN KIZILDAŞ’DAN TEZGAHLARA ZİYARET!

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, kadınların kurmuş olduğu tezgâhları tek tek ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ileterek ‘Aile Destekleri Sigortası’ hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

‘BU GÜZEL İŞE VESİLE OLAN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’DİR’

‘Kadın Emeği Pazarı’ hakkında konuşan Başkan Kızıldaş, ‘Bugün burada her bir kadın kendi emeklerini tezgâha sermiş bunlardan bir gelir elde etmeye çalışıyor. Bu güzel işe de vesile olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir. Bizde CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı olarak her bir tezgâhı ziyaret edip, onlara destek olduk. Vaatlerimizden ve yapacaklarımızdan bahsettik. Sağolsunlar bizleri can kulağıyla dinlediler. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu‘nun selamlarını da ilettik. Partimizin lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun isteği üzerine aile destek sigortası projesinin ayrıntılarını anlattık. Partimizin iktidara gelmesi halinde faaliyete geçireceği daha birçok proje mevcut. Günler geçtikçe yine halkımızı bu konuda bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Konuya dair vatandaşlarımıza ve kadın esnaflarımıza aile destek sigortasının broşürlerini dağıttıkBurdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.