Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çekmeköy’deki turnuvada kazanan dostluk oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 28.04.2023 - 12:29

Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda oynanan final maçları sonrası düzenlenen kupa töreninde Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Spor Müdürü Damla Doğru Yalçın ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.

KARŞILAŞMALAR RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

4 kategoride, 73 takımda 695 sporcunun mücadele ettiği müsabakada; Genç erkeklerde birinci Özden Cengiz Anadolu Lisesi, ikinci Güç Kardeşler Anadolu Lisesi, üçüncü Sezin Koleji oldu. Genç kızlarda mücadele eden okullarda; SEV Lisesi birinci, Özel Doğa Anadolu Lisesi ikinci, Özel Sezin Lisesi üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde mücadele eden takımlarda Özel Sezin Ortaokulu birinci, Özel Ömerli Bahçeşehir ortaokulu ikinci, Özel Final Ortaokulu üçüncü olurken, küçük kızlarda Özel İELEV 125. Yıl Ortaokulu birinci, Özel düşünür Ortaokulu ikinci, Özel Modafen Ortaokulu üçüncü oldu. Eğitim yaşında gençlerin spora teşvik edilmesi için düzenlenen turnuvada takımlar doyasıya mücadele ederken karşılaşmalar renkli görüntülere de sahne oldu.

“ÖNEMLİ OLAN KATILMAK VE YARIŞMAK”

Kupa töreninde konuşan Başkan Ahmet Poyraz, “700’e yakın genç kardeşim bu iş için mücadele ettiniz. Biz hep şunun inancındayız; 700’ünüz de ödül kazanmış gibisiniz, çünkü katılmak bir medeni cesarettir. Önemli olan katılmak, yarışmak ve bu salonda olmak” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.