Dolar 34,0761
%0.18
Euro 38,0759
%0.05
Altın 2.833,420
%0.15
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli'nin mahalle ve mekanları için özel bir plan!

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli'nin mahalle ve mekanları için özel bir plan!

İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, Şişli'nin ticari ve kültürel açıdan öne çıkan mahalle ve mekanları için özel bir plan hazırladı. Ünal, "Şişli, İstanbul'un hem Manhattan'ı hem de Broadway'idir." dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.03.2024 - 10:30

Şişli'nin son yıllarda ilgisizliğe mahkum edilmiş bir çiçek gibi hızla solduğunu söyleyen Ünal, "Göreve geldiğimde, Nişantaşı ve benzeri moda/alışveriş merkezlerini 24 saat kesintisiz denetim altında tutacak ayrı bir zabıta ekibi kuracağım. Ayrıca, belediye bünyesinde bu bölgelerin âcil çağrılarıyla ilgilenen özel bir başvuru masası açılacak. AVM'ler, büyük mağazalar ve popüler alışveriş bulvarları her zaman ışıl ışıl ve tertemiz olacak. Çöp kutusu ve yön tabelaları gerektiren her noktaya modern çöp kutuları ve yön tabelaları konulacak. Şişli'yi ticarette, modada, mücevheratta ve yüksek düzeyli alışveriş dünyasında dünya çapında kıymetli kılan bu tür güzide mekanların, çevresiyle birlikte 7/24 bakımlılığı ve Avrupa'daki benzerlerini kıskandıracak düzeydeki şıklığı her zaman önceliklerimiz arasında yer alacak" ifadelerini kullandı.

PROFESYONELLİĞE VE KALİTELİ İDARECİLİĞE ÖNEM

Şişli Belediyesi'ne topyekün profesyonelliği ve gerçek anlamda bir ekip liderliği anlayışını kurmak üzere geldiğini söyleyen Ünal, "Şişli Belediyesi'ne, o çok özenilen Kuzey Avrupa ülkelerindeki gibi, kaliteli idareciliğin yüksek erdemlerini getirmek üzere geliyorum" şeklinde konuştu.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Ünal, Şişli'ye insan odaklı, somut, denetlenebilir, temiz ve dürüst belediyeciliği getirmek üzere geldiğini söyledi.

“YEREL YÖNETİMİ TEKNOLOJİYLE YENİDEN ORGANİZE EDECEĞİZ”

Belediye Başkan Adayı Ünal, "Şişli'ye, yerel yönetimi yüksek teknolojiyle yeniden organize edip, her şikayete rahatça yetişebilecek düzeye getirmek üzere geliyorum. Şişli'ye, Şişli'yi yeniden o eski filmlerdeki, şarkılardaki, roman ve şiirlerdeki Şişli yapmaya geliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.