Dolar 34,0761
%0.18
Euro 38,0759
%0.05
Altın 2.833,420
%0.15
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Nevşin Mengü’den çarpıcı Sarıyer yorumu! ‘Hüseyin Coşkun özellikle o bölgelerde CHP seçmenine...’

Gazeteci Nevşin Mengü kendisine ait YouTube kanalında yaklaşan Sarıyer’deki yerel seçimlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Coşkun’un projeleriyle ön planda olduğunu söyleyen Mengü, “Sarıyer enteresan olacak” yorumunu yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.03.2024 - 14:07

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. Yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul’da sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri de hiç kuşkusuz Sarıyer.

“ŞÜKRÜ GENÇ KİMİ ANKETLERDE ÖNDE OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Şükrü Genç’in seçimde CHP’yi zorlayacağını söyleyen Mengü, “İstanbul'da seçim daha enteresan bir hale geliyor. Fakat Sarıyer'de şöyle bir şey var. CHP'nin eli rahattı ama Şükrü Genç CHP tarafından aday gösterilmedi, Oktay Aksu gösterildi. Şükrü Genç bağımsız aday ve kimi anketlerde de önde olacak gibi görünüyor” dedi.

“HÜSEYİN COŞKUN PROJELERİYLE ÖN PLANA ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR”

Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Coşkun ile ilgili dikkat çeken tespitlerde bulunan Mengü, şunları söyledi: “AK Parti'nin adayı da enteresan. Hüseyin Coşkun... Yani böyle görece genç bir aday. Projeleriyle konuşmayı seviyor. Projeleriyle ön plana çıkmaya çalışıyor. Özellikle mesala Zekeriyaköy, Demirciköy... Oralara gitmiş, oralar potansiyel CHP seçmeni. Oralarda şunu söylüyor; Oradaki seçmenler milyon milyon liralık ev yaptırmış ama altyapı sorunları var. CHP'den bıkkınlık var diyor. Bunu tespit etmiş özellikle onu çalışıyor.”

“SARIYER ENTERESAN OLACAK”

Sarıyer seçmen yapısının değiştiğini savunan Mengü, sözlerini şöyle tamamladı: “Sarıyer enteresan olacak. Yani CHP'nin potansiyel seçmeni orta sınıf. Nasıl Üsküdar da öyle mesela. Yeni siteler yapıldı. Emlak dokusu değişince seçmen dokusu da değişti. Sarıyer'de de buna benzer bir denge değişimi gördük.”

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.