Dolar 34,1083
%0.27
Euro 38,0864
%0.08
Altın 2.858,230
%1.02
Bist-100 9.897,00
%-0.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yeşil: ‘Türkiye, Türk kadınıyla güçlenir, yolu aydınlanır’

Başkan Yeşil: ‘Türkiye, Türk kadınıyla güçlenir, yolu aydınlanır’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle “Türkiye, Türk kadınıyla güçlenir, yolu aydınlanır” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.03.2024 - 17:01
  • Güncelleme: 08.03.2024 - 17:22

“EMEKLERİYLE TOPLUMSAL KÜLTÜRÜMÜZÜN TAŞIYICILIĞINI DA ÜSTLENMEKTEDİRLER”

“Devletimiz, kadınların iş ve toplum hayatında aktif bir şekilde yer alması için istihdamdan eğitime çeşitli destekler ve teşviklerle Anadolu kadınının tüm cevherlerini sosyal ve ekonomik hayata aktarmasını sağlamaktadır. Anadolu’nun bereketini üretim kabiliyetiyle zenginleştiren kadınlarımız, emekleriyle toplumsal kültürümüzün taşıyıcılığını da üstlenmektedir. Hem iş hayatında hem de evde verdikleri emekle, toplumumuza değer katıp hayatın her alanında varlık gösteren cefakâr kadınlarımızın nesillerin eğitimde de rolü büyüktür; çünkü onlar, geleceğimize yön verecek olan evlatlarımızı yetiştiren öğretmenler, rehberler ve örneklerdir. Hiç şüphesiz ki kadının en önemli niteliklerinden biri anne kimliğidir. Sabır ve sevgiyle çocuklarını büyüten annelerimiz; baş tacıdır ve cennet, onların ayaklarının altındadır. Türkiye, Türk kadınıyla güçlenir, yolu aydınlanır.”

“TÜM KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

“Kadınlar, toplumun temel direği ve geleceğin inşasında önemli bir role sahiptir. Onlar, yaşamlarının her anında fedakarlıkla hareket ederler ve sevdikleri için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Şefkat ve merhametleriyle, çevrelerine umut saçarlar ve insanlığa ilham verirler. Dünya Kadınlar Günü’nü, kadınların hak ettikleri değeri görmeleri ve toplumda eşitlik ve adaletin sağlanması için bir fırsat olarak görmeli ve kadınlarımızın onurunu korumak ve şahsiyetlerini yüceltmek için çalışmalıyız. Bu vesileyle gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.