Dolar 34,0769
%0.18
Euro 38,0650
%0.02
Altın 2.842,450
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yazıcı İstanbul teşkilatlarının kongrelerinde partililerle buluştu

Başkan Yazıcı İstanbul teşkilatlarının kongrelerinde partililerle buluştu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, partisinin Beykoz, Başakşehir ve Arnavutköy İlçe Teşkilatlarının olağan kongrelerine katılım sağladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.10.2023 - 12:44

Saadet Partisi İstanbul’da 3 kongre gerçekleştirildi. Beykoz, Başakşehir ve Arnavutköy İlçe Teşkilatlarında yeni yönetimler belli oldu. Kongrelere; Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ile STK temsilcileri katıldı.

YAZICI’NIN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

“Sözde insan hakları savunucuları, akademisyenler, kalemini satmış gazeteciler, birtakım siyasi figürlerin terör rejimi İsrail lehine oluşturmaya çalıştığı süreç nasıl boşa çıktı?  Hastane saldırısıyla bütün algı süreçleri boş düştü. Ancak biz her zaman İsrail’in zulmünün nereye varacağını söylemiştik. Şunu artık herkes çok iyi biliyor: Saadet Partisi, bir yerde olunca o mekanın çehresi değişiyor. Saadet Partisi, bir şey ifade edince o meselenin seyri değişiyor. Saadet Partisi, bir şeyi konu edinince Türkiye’nin seyri değişiyor. Bize özellikle son zamanlarda bu gücü veren de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde oluşturduğumuz grubumuz. Meclisimizde tam 20 yıl sonra ilk defa Filistin’in özgürlüğü için böyle bir ses çıktı. Eskilerde oturum aralarında bildiri imzalanarak geçiştirilen Filistin Meselesi, artık TBMM’nin ana gündemi haline geldi. Ancak Filistin için verdiğimiz önerge, maalesef ki AKP – MHP oylarıyla reddedildi.”

“MEHMETÇİĞİ GAZZE’YE YOLLAYARAK BU İŞGALİ BİTİRECEĞİZ”

“Miting düzenleme kararı aldığımızda, bazıları ‘‘düzenlenseniz de zulme engel olamazsınız’’ diyerek dilsiz şeytanı oynamamızı, alışılmış çaresizlik sergilememizi söylediler. Ancak biz ayağa kalktık, zulme meydan okumak için her partiden, her kimlikten, her toplumsal sınıftan insanı Maltepe’ye davet ettik. Muhteşem bir miting oldu, sesimizi de sözümüz de yükselttik. Daha sonra yine hem Amerika hem İsrail Konsoloslukları önünde basın açıklamaları, protestolar yaptık. Peki bütün bu mitingler boşa mı gitti? Asla. Terör rejimi İsrail, ülkemizde yer alan vatandaşlarını geri çağırdı. Yetmedi, diplomatik temsilcilerini de geri çağırdı. İktidarın cesaret edip yapamadığı şeyi, biz meydanları doldurarak, zulme hep beraber meydan okuyarak İsrail’e yaptırttık. İşte bu, Saadet Partisi’nin başarısıdır. Günü gelecek, iktidara da geleceğiz. O zaman da Mehmetçiği Gazze’ye yollayarak bu işgali bitireceğiz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.