Dolar 34,0769
%0.18
Euro 38,0650
%0.02
Altın 2.842,450
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kurşun: ‘Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun’

Başkan Kurşun: ‘Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun’

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.10.2023 - 15:25

“UNUTMAYALIM Kİ, BU BİZİM EN ÖNEMLİ MESELEMİZ, EN ÖNCELİKLİ VAZİFEMİZDİR”

“Bu coşkunun ilelebet devam etmesi için “Türkiye Yüzyılı”nı inşa edebilmemiz hep birlikte geleceğe umutla bakabilmemiz için,  gençlerimize çocuklarımıza Cumhuriyetin değerlerini, büyük Türk milletinin bir ferdi olmanın şerefini ve kıymetini en güzel şekilde ifade etmeliyiz. Binlerce yıllık milli töremizin ve devlet geleneğimizin kutsiyetini gençlerimizin kalplerine ve zihinlerine nakşetmeliyiz. Unutmayalım ki, bu bizim en önemli meselemiz, en öncelikli vazifemizdir.”

“CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNDEN, BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYETİNDEN ASLA TAVİZ VERİLMEYECEĞİNİN EN AÇIK İFADESİDİR”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin tabiat ve adetlerine en uygun olan idare” diyerek bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetin müdafaası ve muhafazası her şeyden önce gelmektedir. Cumhuriyet, milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz verilmeyeceğinin en açık ifadesidir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.