Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yazıcı: ‘And olsun ki sapkın inançlara kurban edilen çocukların ahı yerde kalmayacak’

Başkan Yazıcı: ‘And olsun ki sapkın inançlara kurban edilen çocukların ahı yerde kalmayacak’

ABD’de başlatılan pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma soruşturmasında yargılanan Jeffrey Epstein’in kurduğu iddia edilen şebekenin Türkiye’ye de uzandığı iddiasına ilişkin Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’dan açıklama geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.01.2024 - 13:39

Pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanan ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein’in ölü bulunmasının ardından söz konusu dava yeniden gündeme geldi.

BAŞKAN YAZICI’NIN X PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Adına “Batı medeniyeti” dedikleri kokuşmuş yapı, dünya tarihinin gördüğü en büyük organize suç örgütüdür. Epstein vakası; siyaset - sermaye ve medya üçgeninde hükümranlık kurmuş güç sahiplerinin ne derece alçak ve sapık olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Yeni Dünya Düzeni’nin kurulma günlerinden bu yana, uluslararası kamuoyuna “Batı’daki hukukun üstünlüğü, Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi..” zırvalarını ortaya atarak İslam coğrafyasını kana bulayanlar; birçok ülkeden masum kız çocuklarını kaçırarak alçak fantezilerine kurban etmiş.”

“ÇOCUKLARIN ÂHI YERDE KALMAYACAK”

“Küreselcilerin kurduğu bir pedofili ağının ifşa olmasını hep beraber izliyoruz. Hakikati ne kadar baskılamaya çalışsalar da gerçekler bir gün apaçık ortaya çıkacaktır. Özellikle 1999 Marmara depreminden sonra, depremden yaralı olarak kurtarılan birçok kız çocuğumuzun kaçırıldığını duymuş, yüreğimizde onların acısını yaşamıştık. Maalesef ki itiraflar göstermektedir ki bu sapkın tarikatın kurbanları arasında bizim kızlarımız da varmış... Bugün Epstein vakasıyla sapkın tarikatları çöktü; yarın inşallah kurdukları küresel zulüm düzeni sona erecek. And olsun ki zulme maruz bırakılan, sapkın inançlara kurban edilen çocukların âhı yerde kalmayacak. Güç ve sermaye üstünlüğüne dayanan bu dünya düzenini yıkacak, hakka ve adalete dayanan yeni bir dünyayı tesis edeceğiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.