Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Seyfi Sönmez’den seçim açıklaması! ‘Ümraniye’de Cumhur İttifakı mührünü vuracak!’

Başkan Seyfi Sönmez’den seçim açıklaması! ‘Ümraniye’de Cumhur İttifakı mührünü vuracak!’

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13. Olağan Kongre’de Milliyetçi Hareket Partisi Ümraniye İlçe Başkanı seçilen Seyfi Sönmez, yaklaşan yerel seçimler öncesi dikkat çeken mesajlar verdi. Sönmez, Cumhur İttifakı’nın Ümraniye’de büyük başarı kazanacağını söyledi.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.09.2023 - 18:13
  • Güncelleme: 05.09.2023 - 19:13

Ümraniye siyasetinin önde gelen ve tecrübeli isimlerinden Seyfi Sönmez, İstanbul Gündemi’ne özel açıklamalarda bulundu. Sönmez, “2023 seçimlerinde olduğu gibi Türk Milleti 2024 yılında yapılacak seçimlerde de Cumhur İttifakı’na icazet verecek, Türk ve Türkiye Yüzyılı sekteye uğramadan devam edecek” dedi.

“TÜRK MİLLETİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde Ümraniye’de büyük başarılar kazanacağına değinen Sönmez, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk Milleti’nin selameti, Türkiye’nin geleceği için temeli her türlü sarsıntıya dayanıklı olan Cumhur İttifakı’nı inşa etmiş, ülkemizin ve milletimizin onlarca felaketten kurtulmalarını sağlamışlardır. Bizler de hem Türk Milleti’nin bir evladı hem de Milliyetçi Hareket Partisi neferi olarak bu ittifaka her türlü katkıyı sunmaya devam ediyoruz. Geride bıraktığımız genel seçimlerde elde edilen başarının daha da üstüne çıkarak yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağız. Ümraniye’de Cumhur İttifakı mührünü vuracak. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Türk Milleti için var gücümüzle çalışıyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerini kullandı.

SEYFİ SÖNMEZ KİMDİR?

09.05.1957 Ümraniye doğumlu olan Seyfi Sönmez, eğitimini Ümraniye Lisesi ve Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Sönmez, emekli banka müdürü. Siyasetle yakından ilgilenen Sönmez, 1973 yılında kurulan Ümraniye Ülkü Ocakları’nın kuruluşunda yer aldı, 1986 yılında Milliyetçi Çalışma Partisi’ni kurdu ve 3 yıl genel başkanlığını yaptı. Aynı zamanda sporla da yakından ilgilenen Sönmez’in profesyonel bilek güreşi şampiyonluğu var. Sönmez, MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak girdi ve ilçe başkanı seçilmişti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.