Dolar 34,1524
%0.16
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.880,370
%0.19
Bist-100 9.897,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Öztürk ‘Bu mübarek günde sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız’

Başkan Öztürk ‘Bu mübarek günde sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız’

Kurban Bayramı’nın maneviyatına vurgu yapan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, “Bu mübarek günde sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2023 - 10:33

“ÖRF VE ADETLERİMİZİ İLELEBET YAŞATACAĞIZ”

“Bugün yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik ve vuslat günleri olan bayram günleri; milli ve manevi duygularımızı canlı tutan, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan, örf ve adetlerimizin renkli tarafını oluşturan müstesna günlerdir. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı’nda, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek mazlumun ve mağdurun yanında olacağız. Kadim kültürümüzden tevarüs eden bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren bu gibi milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.”

“MİLLETİMİZİN KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM”

“Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.