Dolar 34,1234
%0.08
Euro 38,0163
%-0.2
Altın 2.888,930
%0.48
Bist-100 9.862,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yazıcı’dan çok sert mesaj! ‘Muhalefet iktidardan hesap soracak!’

Başkan Yazıcı’dan çok sert mesaj! ‘Muhalefet iktidardan hesap soracak!’

Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Muhalefet milletin hakkını arayacak ve iktidardan hesap soracaktır” ifadelerine yer verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.06.2023 - 10:10

Türkiye’deki problemin, iktidar tarafından yapılan doğruları muhalefetin görüp görmemesi değil, asıl sorunun iktidarın yanlışları görmemesi olduğunu vurgulayan Yazıcı, “İktidarın kurmak istediği bu siyaset anlayışı ülkemiz adına yıkıcıdır” dedi.

YAZICI’NIN MESAJI ŞÖYLE:

“Bu iktidarın hiç mi doğrusu yok?” İktidar istiyor ki muhalefet bu soruya cevap vermekle meşgul olsun. Hem de vatandaş enflasyon, faiz ve döviz kuru karşısında ezilirken... İsraf ve yolsuzluk gün geçtikçe büyürken... İnsanımız giderek yoksullaşırken... Yanlış tarafa yanlış soru sormaktır bu! İktidara “Hiç mi yanlışınız yok?” diye sorulmayacak fakat muhalefete “Bu iktidarın hiç mi doğrusu yok?” diye sorulacak, öyle mi!  Böyle bir ortamda bu soruya cevap aramak muhalefetin değil; dalkavukların işidir.”

“MUHALEFET ASLİ VAZİFESİNİ YERİNE GETİRECEKTİR”

“TRT yetmiyor, yandaş medya yetmiyor bir de muhalefet mi iktidar güzellemesi yapacak! Muhalefet doğruları görsün veya görmesin; ülkemizin sorunu bu değil ki. Asıl sorun; iktidarın yanlışları görmezden gelmesidir. Türkiye Cumhuriyeti birçok iktidar gördü, en başarısız iktidarı dahi değerlendirmeye kalksak mutlaka birçok doğrusunu da sayabiliriz. Ancak bu; o iktidarları haklı çıkarmaz. İktidarın kurmak istediği bu siyaset anlayışı ülkemiz adına yıkıcıdır. Yanlışların tespitine ve düzeltilmesine engel olmaktır. Her şey bir yana zaten en büyük imkanlara ve en geniş yetkilere sahip olan bu iktidara üstüne üstlük böyle bir konfor alanı asla sunulamaz. İktidarın işine gelmese de muhalefet asli vazifesini yerine getirecektir; yanlışları ortaya çıkaracak, milletin hakkını arayacak ve iktidardan hesap soracaktır.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.