Dolar 34,2074
%0
Euro 37,8391
%0.17
Altın 2.914,700
%-0.51
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kurşun'dan Şükrü Genç'e şok sözler!

  • İstanbul Gündemi
  • 20.10.2022 - 17:41

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muhtarlar Günü’nde muhtarları unutmadı.  

Başkan Kurşun yaptığı açıklamada Sarıyerli muhtarların Sarıyer için önemli birer değer olduğunu dile getirdi.

“MUHTARLARIMIZA YAPILAN YANLIŞI HAZMEDEMİYORUM”

Demokratik düzenin temel taşlarından olan muhtarların, kendilerinin gözbebeği olduğunu aktaran Başkan Kurşun, geçen haftalarda yaşanan talihsiz olaya atıfta bulunarak, şu ifadelerini kullandı:

'Muhtarlarımızın her biri mahallelerimizin bağrından gelen, o mahalle ve Sarıyer için önemli değerler ifade eden, demokratik düzenin temel yapı taşlarıdır.  İBB‘deki bir daire başkanının Sarıyer Belediye Başkanıyla bir olup Sarıyerli muhtarlarımızı azarlamasını ben şahsen hala hazmedebilmiş değilim. Sen nasıl kalkıp Sarıyerli Muhtarları topladığın bir mekanda onları alenen azarlarsın? Sen kimsin? Bir de kendi semtinin muhtarına sahip çıkması gereken Sarıyer Belediye Başkanı da bu daire başkanıyla bir olup birlikte azarlıyorlar. Ben bunu hala hazmedemiyorum.”

“MUHTARLARIMIZLA HİZMETE DEVAM…”

Başkan Kurşun, AK Parti olarak her zaman muhtarların yanında olduklarını aktararak, 'Gerek AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak, gerek ilçe teşkilatımızla birlikte, gerekse ilçe başkanlığımızda oluşturduğumuz muhtarlar komisyonuyla her zaman mahallelerimizin ve muhtarlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz, edeceğiz. Hükümetimizin semtimize yatırımlarını muhtarlarımızla birlikte koordine etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha sevgili muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ediyor, hizmetlerinin ve başarılarının devamını diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.