Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaalioğlu: ‘Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır’

Başkan Karaalioğlu: ‘Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, paylaştığı kandil mesajında, “Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2023 - 09:51

“KEREM VE CÖMERTLİĞİNİ ÖZÜMSEYECEĞİMİZ BİR TAZELENME MEVSİMİDİR”

“Bu kutlu gecede insanlığa ab-ı hayat olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini kutlarken, aynı zamanda onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlâkını tanımak, getirdiği evrensel çağrıyı anlamak ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu şahsımıza, ailemize, çevremize ve çağımıza taşımak duasıyla nefislerimizi tezkiye ediyoruz. Mevlid-i Nebi, insanı insan yapan, varlık âleminin yaratılış sebebi, bütün güzelliklerin kendisinde buluştuğu bir şahsiyet olan Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini özümseyeceğimiz bir tazelenme mevsimidir.”

“BARIŞ, MERHAMET VE HUZURUN BU MÜBAREK GECEDE GÖNÜLLERİMİZE YENİDEN DOKUNMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

“Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. 14 asır önce Hz. Peygamber’in doğumuyla tüm dünyaya yayılan barış, merhamet, huzur ve sekinetin bu mübarek gecede gönüllerimize yeniden dokunmasını temenni ediyorum. Tüm Türk- İslam aleminin, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek geceyi sağlık, huzur ve afiyet içerisinde idrak etmeyi hepimize nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.