Dolar 34,0881
%0.21
Euro 38,1318
%0.2
Altın 2.875,060
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İlhan: ‘Mevlid Kandili ülkemize huzur, bereket ve selamet getirsin’

Başkan İlhan: ‘Mevlid Kandili ülkemize huzur, bereket ve selamet getirsin’

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, paylaştığı kandil mesajında “Mevlid Kandili ülkemize huzur, bereket ve selamet getirsin” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2023 - 14:11

“İNSAF VE VİCDAN GİBİ ÖNEMLİ İNSANİ HASLETE SAHİP OLMAKTIR”

“Yüce dinimiz İslam’ı bizlere öğreten, adalet, merhamet ve muhabbet peygamberi Hz. Muhammed (SA.V)’ in dünyaya teşrifinin yıl dönümünü idrak ederken, O’nu daha iyi tanımaya ve  anlamaya en çok ihtiyacımızın olduğu zamanları yaşamaktayız. Ahlakı Kur’an olan, hayatının her anındaki davranış ve tutumu, sözleri ve fiilleri bizim için örnek olan Peygamberimizi örnek almak, sadece onun giyindiği, oturduğu, kalktığı, yürüdüğü, yediği, içtiği şekli taklit etmenin çok ötesindedir. Yüce Rabbimizin bize emrettiği, O yüce Peygamberin hayatında en müthiş şekilde yer alan güvenilirlik, adalet, doğruluk, merhamet, insaf ve vicdan gibi önemli insani haslete sahip olmaktır.”

“İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”

“Her Mevlid Kandili, milletimizin her ferdinin yüreğinde var olan Peygamber sevgisini daha da pekiştirmekte, o büyük sevgi ile birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularımız canlı tutulmaktadır. Mevlid Kandili Peygamberimizin yaşayışını ve mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek, insanlığa sunduğu değerleri layıkıyla anlayıp hayatımızı onun yüce ahlakıyla güzelleştirebilme adına bir fırsattır. Bu vesile ile milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisiyle, Mevlid Kandilimiz ülkemize ve gönül dünyamıza huzur, bereket ve selamet getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.