Dolar 34,2146
%0.1
Euro 37,9183
%-0.46
Altın 2.928,990
%1.14
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan İlhan'dan 'zafer' mesajları!

  • İstanbul Gündemi
  • 03.11.2022 - 12:16

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, yaptıkları çalışmalar ve seçime yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 
Yol arkadaşlarıyla olan birlik ve kardeşliğinin, en büyük motivasyonları olduğunu anlatan İlhan, 'Bugüne kadar bütün seçimleri milletimizle kazandık. Milletimiz de hep bizden yana oldu. Bu yüzden AK Parti’nin hedefi sadece kazanmak değil, rekor oy ile kazanmaktır. Gayretimiz en yüksek farkla zaferi taçlandırmaya yöneliktir.' dedi. 

'2023‘TE HEDEFE ULAŞACAĞIZ'

Başkan İlhan, bu motivasyondan aldıkları güçle 2023‘te zafere ulaşacaklarını aktararak, 'Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ‘Büyük ve Güçlü Türkiye‘ idealiyle çıktığımız millet hizmet yolunda 20‘inci yılı doldurduk. Üreten, büyüyen ve gelişen Türkiye‘nin gururuyla nice yıllar hizmet edecek ve nice yaşayan eserleri miras bırakacağız. Birilerinin ABD, İngiltere, Almanya ...vb dışa bağımlı olma heveslerine inat, bizler milletimize olan sorumluluğumuz geregi kapı kapı, sokak sokak davamızı milletimize anlatacağız.' diye konuştu. 

'TÜRKİYE YÜZYILI‘NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ'

'Emin Adımlarla 2023‘e' diyen İlhan, şöyle devam etti:
'Milletimize, toprağımıza ve değerlerimize uzak, yabancıya yakın olanların, halkımıza tepeden bakan jakoben zihniyetin dili bugün değişiyor ve bize benziyorsa bu AK Parti‘nin başarısıdır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın‘ anlayışıyla milletimize hizmet ve eser üreten, Türkiye‘nin en büyük ailesinin kadroları olarak Türkiye Yüzyılı‘nı hep birlikte inşa edeceğiz. Kaderimiz, geleceğimiz, hayallerimiz bir. Coğrafyamızın istikbalini, çocuklarımızın geleceğini, adil bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikte varız, var olacak isek birlikte olmak zorundayız. Sözleri sahte, millete olan sevdaları yalan, değerlere olan hürmetleri algı Korkaklıklarına kahramanlık hasetlerine rekabet kabiliyetsizliklerine strateji diyen zihniyetlere karşı birlik olacağız. Yatırımlarla birlikte hak ve özgürlüklerde Türkiye’yi dünyanın parmakla gösterilen ülkelerinden birisi hâline getirmeye devam edeceğiz.'

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.