Dolar 34,2175
%0.03
Euro 37,8515
%0.2
Altın 2.923,030
%-0.22
Bist-100 9.184,00
%-1.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hasan Can ve Başkan Çakıroğlu, Yerel Medyanın Mensupları ile Bir Araya Geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2017 - 22:46

Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yerel medyanın mensupları ile bir araya geldi.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra; Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, Tanıtım Medyadan Sorumlu İstanbul AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tur, Tanıtım Medyadan Sorumlu Ümraniye AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ve yerel medyanın mensupları katıldı.

Programda Tanıtım Medyadan Sorumlu Ümraniye AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, açılış ve selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 16 Nisan günü parti mensupları olarak yapacakları çalışmalar ve gündeme dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Tanıtım Medyadan Sorumlu İstanbul AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tur, konuşmasında ev sahipliğinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´a teşekkür etti ve 16 Nisan´da yapılacak olan referandumun öneminden bahsetti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yerel medyanın mensuplarının sorularını cevapladı. Gelen sorular arasında Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanın son durumu ve referandum çalışmaları verdı. Başkan Hasan Can, ?Ümraniye´de kapı kapı dolaşıp, vatandaşımıza Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini anlatıyoruz? dedi. Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanının son durumu ile alakalı açıklama yapan Başkan Hasan Can, ?Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanımızın otopark ihalesi yapıldı ve yakın zamanda temeli atılacak? dedi ve Ümraniye Büyük Camii ve Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı projeleri hakkında bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.