Dolar 34,2084
%0.01
Euro 37,8435
%0.18
Altın 2.914,540
%-0.51
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ESKİ BAKAN GÜLLÜCE´DEN ÜMRANİYE ESNAF ODASI´NA ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 28.03.2017 - 22:16
Eski Çevre Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve Oda üyesi esnafları ziyaret ederek, hem esnaf sorunlarını hemde yeni anayasa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.                                                              
 Ak Parti´nin esnafın sorunlarına hiçbir zaman kayıtsız kalmadığını söyleyen Güllüce, ?Milli gelirin 2.500 dolardan 10 bin dolara çıkarıldığı Ak Parti iktidarı sürecinde çok iş yapıldı ama yetmez diyoruz. Şimdi yeni bir atılım için geçmişte ikide bir elimize ve ayağımıza takılmak istenen prangalardan kurtulup milletimizle birlikte daha büyük Türkiye´ye doğru yol almak için sizlerin huzurundayız? dedi.
 
Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil´in esnaf yararına hizmetler üretmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığına şahit olduğunu da dile getiren Güllüce, ?Mehmet Başkan yaptığı bu koşuşturmacanın onda birini kendi özel işlerine yapmış olsa çok büyük zengin olurdu? şekilde konuştu. 
 
Başkanı Mehmet Özdil ise, ?Sayın Bakanımız Güllüce tam bir esnaf dostu ve esnafımızın ağabeyidir. Esnafımızın taliplerine ilişkin olarak kendisine ilettiğimiz tüm konularda mutlaka bir çözüm yolu bulmuş ya da göstermiştir. Ben Oda üyesi esnafımız adına kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum?diyerek kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.
 
Ümraniye Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu da ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, iktidar partisi olarak esnafa büyük önem verdiklerini ve yeni süreçte Türkiye´nin her açıdan çok daha müreffeh bir ülke olacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.