Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hasan Can Gençlerle Sahurda Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2016 - 01:47

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen sahur programına katıldı.

Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen sahur programında gençlerle bir araya geldi. Sahur programına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları Serkan İnanoğlu ve Metin Çakmak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kağan Şekercioğlu, STK temsilcileri ve gençler katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar yaptığı konuşmada birliktelik mesajı vererek, "Gençlik kolları olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklere verdiği destekler ve katılımları için Başkanımız Hasan Can´a teşekkür ediyorum. Biz başkanlarımızdan sevgiyi, vefayı, dostluğu öğreniyor ve onu siyasete yansıtmayı istiyoruz? dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise, birlik ve beraberliğin önemini vurguladığı konuşmasında, ?Göreve geldiğimiz günden beri ilçe teşkilatımızla el ele yürüyoruz. Teşkilatlarımızın ne isteği olduysa karşılamaya çalıştık. 12 yıldır kardeşlerimizin tüm sorunlarını çözüp onların hizmet yapmaya odaklanmasını sağladık? dedi. ?Her işin bir başlangıcı, ortası ve doruk noktası vardır. Başlangıçlar önemlidir, bu yüzden gençlik kollarını önemsiyoruz. Bugünleri sizi yarınlara hazırlayan günler olarak algılayın? diyen Başkan Hasan Can, gençlere tecrübelerini aktararak konuşmasını sonlandırdı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.